ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Θανάσης Χαντάβας Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ.

Με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ανδρέα Λοβέρδο και τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη είχε συνάντηση την Τετάρτη 9/12 στη Βουλή ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Το θέμα συζήτησης ήταν η αποπεράτωση των εργατικών κατοικιών Κυρακαλής.

Και οι δύο Υπουργοί διαβεβαίωσαν τον κ. Χαντάβα ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκπτωσης του αναδόχου και θα προκηρυχθεί με σύντομες διαδικασίες νέος διαγωνισμός για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο Βουλευτής του Νομού επέμεινε, λόγω  του επείγοντος να μην διεξαχθεί δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός, αλλά να προσκληθούν και να δώσουν προσφορές  κατασκευαστικές εταιρείες του Νομού Γρεβενών.

Οι Υπουργοί επιφυλάχθηκαν να δώσουν την τελική τους απάντηση αμέσως μετά τον ορισμό του Προέδρου του Ο.Ε.Κ.

Εξάλλου, στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας που συνεδρίασε την Τρίτη 8/12 στα γραφεία της Βουλής, με πρόεδρο το Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα, ανέλυσε το νέο Σχέδιο Νόμου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη.

Σύμφωνα με το νέο Νομοσχέδιο θα μειωθεί δραστικά ο συνολικός χρόνος αδειοδότησης των Α.Π.Ε από 3-5 χρόνιασε 8-10 μήνες συνολικά και θα τηρούνται αυστηρά οι τιθέμενες από το Νόμο προθεσμίες γνωμοδότησης – αδειοδότησης.

Με το νέο Νόμο η Κυβέρνηση πιστεύει ότι θα επιτευχθεί ο στόχος για συμμετοχή των Α.Π.Ε. κατά 20% στην κάλυψη της τελικής κατανάλωσης ενέργειας μέχρι το 2020. Το νέο Νομοσχέδιο τέθηκε ήδη σε δημόσια διαβούλευση για ένα μήνα.

Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών, με την ιδιότητά του Εισηγητή του Κ.Τ.Ε Ενέργειας, θα συμμετάσχει ενεργά στην τελική διαμόρφωση του Νομοσχεδίου.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS