Λιοσάτος
Γκανάτσιου
Λιούζας
Βασιλόπουλος
Ντόντος
Τσιάτας
Τσιμπέρη
Λέτσιος
Πρίντζας
ΟΠΑΠ
Στεφούλης
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
POTIKA MYRTO
Νίκου
Δροβατζήκας
ΟΠΑΠ
Πόραβος
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
Μπαρλαγιάννη

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Καφενείο
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
SPONSORS
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών και το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών – Πιέσεις για την αποφυγή υποβάθμισης του Νοσοκομείου

Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή, ιατρούς και τον πρόεδρο των εργαζομένων για ζητήματα που αφορούν την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη μονάδα υγείας.

Από την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι η διοίκηση ,οι ιατροί, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με την προσπάθεια τους και το φιλότιμο τους, παρά την οικονομική συγκυρία που διανύουμε και τα προβλήματα που υπάρχουν, συμβάλλουν  στην ομαλή λειτουργία  του νοσοκομείου και γι’ αυτό όλοι τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι μια σειρά από προβλήματα όπως το μη επαρκές ιατρικό προσωπικό, οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικά υλικά και οι μειωμένοι πόροι χρίζουν άμεσης επίλυσης έτσι ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά καθώς και για να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του.

Επιβάλλεται, όλοι μας, να προστατέψουμε αυτό το στολίδι και να είμαστε σε καθημερινή επαγρύπνηση διότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να «υποβαθμιστεί» και να χαθούν πολλές ειδικότητες ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από τον νομό μας. Κριτήρια για την σωτηρία αλλά και την αναβάθμιση αυτού σε  νοσοκομείου Δυτικής Μακεδονίας είναι η ήδη υπάρχουσα υποδομή σε κτιριακές εγκαταστάσεις , η Εγνατία οδός που περνάει  δίπλα από το νοσοκομείο, τα άμεσα ραντεβού που κλείνει ο ασθενής χωρίς να περιμένει ημέρες ή ακόμη και μήνες, το άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στη συγκεκριμένη κατεύθυνση θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις προς την κεντρική εξουσία και να ευαισθητοποιηθεί ολόκληρη η κοινωνία των Γρεβενών. Καλό θα ήταν σ’ αυτή την προσπάθεια να συμμετέχουν και οι τοπικοί «άρχοντες» (βουλευτής, αιρετοί) και όχι να αναλώνονται σε κινήσεις «δημοσίων σχέσεων» μόνο για την αυτοπροβολή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.  ΠΑ.ΣΟ.Κ .ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

Παπαχατζή
Μαράνος
Νιζάμης
Βραβοσινός
Κινηματογράφος Γρεβενών
Τσαμπαρδούκα
Παπαιωάννου
Βλαμίδης
Νούτσος
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Παπαλιούρας
Μαλαματή
MPANTHS
MP
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS