Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η Δημοτική Αστυνομία, ο Δήμος Γρεβενών και τα υπηρεσιακά οχήματα

Ακόμη δεν έχουν δοθεί από την Δημοτική αρχή λιπάσματα για τους χλοοτάπιτες  των γηπέδων, υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες από παράγοντες των ομάδων προς τη στήλη μας.

 

Ελπίζουμε να δημοπρατηθεί το έργο για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, αυτό άλλωστε είχε υποσχεθεί η δημοτική αρχή.

 

Διότι μην ξεχνάμε ότι οι δύο σύλλογοι ου δραστηριοποιούνται στην πόλη μας , ο Γυμναστικό Σύλλογος και Γυμναστική Ένωση διαθέτουν αθλητές και αθλήτριες υψηλών προδιαγραφών.

 

Οι προπονήσεις διεξάγονται  υπο  αντίξοες συνθήκες και επιτέλους πρέπει να τοποθετηθεί το ταρτάν, αν δεν μπορεί ο Δήμος ας το κάνει η περιφέρεια ή όποιος διαθέτει τις ανάλογες πιστώσεις.

 

Επέστρεψε από την Αθήνα όπου παραβρέθηκε για την γενική συνέλευση τις ΕΠΟ ο Γιώργος Κοσματόπουλος.

 

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στίβου θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Κουτσαλιάρη και Ζωγράφου όπου θα πάρουν μέρος στους αγώνες Ελλάδας- Κύπρου που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου στην Τρίπολη.

 

Μετά τον δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα του Νεοχωρίου, νεοφώτιστη στην κατηγορία, με μεγαλεπήβολα όμως  σχέδια για το πρωτάθλημα.

 

Αλλαγή του δυκτίου ύδρευσης γίνεται στην πόλη μας, εμείς ρωτάμε, στο χωριό Καλαμίτσι γιατί δεν γίνεται αλλαγή στο δίκτυο ύδρευσης το  οποίο είναι  απαρχαιωμένο;

 

Απεργία είχαμε προχθές απο τους Δημοτικούς Αστυνομικούς αλλά  με τα υπηρεσιακά οχήματα, με λίγα λόγια με βενζίνη του φορολογούμενου Έλληνα.

 

Κύριοι κάντε απεργία αλλά με δικά σας μέσα, μην προκαλείται τους 1.500.000 ανέργους που δεν έχουν κανένα εργαζόμενο στην οικογένειά τους.

 

Διώχνουν τους σχολικούς φύλακες, διώχνουν τους Δημοτικούς αστυνομικούς με τους Αγροφύλακες όμως τα δικά μας παιδιά τι γίνεται, τι λέει ο λαλίστατος κ. Πολύδωρας που τους έχρισε σε μία  νυκτί  δημοσίους υπαλλήλους με αφανείς διαδικασίες;

 

Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η ομάδα του Πυρσού, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από επενδυτή ή επενδυτές, με λίγα λόγια η διάλυση της ομάδας είναι  προ των πυλών.

 

Λάθος της πρώην διοίκησης να παραιτηθούν αρχές Ιουλίου την ώρα που αρκετές πομάδες της ίδιας κατηγορίας πραγματοποίησαν της μεταγραφές και ξεκινούν την προετοιμασία σε λίγες μέρες.

 

Κοντά σε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δόξα Παλιουργιάς βρίσκεται η διοίκηση της ομάδας των χασίων με τον παλαιό ποδοσφαιριστή του Πυρσού Χρήστου Σαμαρά.

 

Στα τμήματα των Ακαδημιών η διοίκηση της Παλιουργιάς προσέλαβε τον Γιάννη Σωτήρη απόφοιτο των ΤΕΦΑ και τον Μπόλο Κώστα ο οποίος ήταν και πέρυσι προπονητής των Ακαδημιών.

 

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από το πρωτάθλημα της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Γρεβενών ο ΄Άρης Μηλιάς ετοιμάζεται  πυρετωδώς να δώσει το παρών στο πρωτάθλημα της  Β΄ κατηγορίας την  νέα αγωνιστική περίοδο .

Πρωτεργάτης της κίνησης ώστε να κατέβει και πάλι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ο Άρης Μηλιάς είναι ο τερματοφύλακας Φάνης Γιαγκόζογλου ο οποίος προχθές παραχώρησε συνέντευξη  στο souper 28 όπου αναφέρθηκε για στόχους  και τα όνειρα για την αγαπημένη ομάδα του χωριού του.

 

Ο  Άρης Μηλιάς αξίζει να σημειώσουμε διαθέτει ένα από τα καλύτερα γήπεδα με τον χλοοτάπητα να είναι σε άριστη κατάσταση και το γήπεδο να διαθέτει και  προβολείς.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των Αετών Αγίων Θεοδώρων αναμένεται να μην κατέβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, εμείς το μόνο που τονίζουμε είναι ότι πριν λίγα χρόνια  δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα ώστε να γίνει το γήπεδο του χωριού και τώρα το παρατάνε.

Κ.Μ

 

Πυρσός

Παραμένει θολό το τοπίο για την ιστορική ομάδα του Πυρσού, και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθούνε σε λύση Πρωτοδικείου . Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από επενδυτή και όλα δείχνουν ότι η ομάδα οδηγείται σε περιπέτειες και πιθανόν να μην  κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα , πράγμα που όλοι μας το απευχόμαστε. Αρνητικός τουλάχιστον μέχρι στιγμής εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαιωάννου  , να εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας , άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι συκοφαντήθηκε από αρκετούς παράγοντες  της πόλης πριν λίγα χρόνια και γι΄ αυτόν τον λόγο αποχώρησε.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ