Πόραβος
BRABOSINOS
Νίκου
Τσιμπέρη
Γκανάτσιου
Λιούζας
Βασιλόπουλος
Ντόντος
Τσιάτας
Λιοσάτος
Μπαρλαγιάννη
ΟΠΑΠ
Στεφούλης
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
POTIKA MYRTO
Λέτσιος
Δροβατζήκας
ΟΠΑΠ
Πρίντζας
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Καφενείο
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Η ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ απολογείται, ευχαριστεί και αισιοδοξεί …

Η ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’ πιστή στην κατ’ έτος  επικοινωνία  με τα μέλη ,τους φίλους και τους πολίτες των Γρεβενών,  μετά την κατάθεση της  Δήλωσης  Φορολογίας Εισοδήματος  2012 δημοσιεύει  τόσο τον Οικονομικό Απολογισμό του 2012, όσο και τον Οικονομικό Απολογισμό 1997-2012 προς ενημέρωση όσων της εμπιστεύονται πόρους προς τους συνανθρώπους  μας που δοκιμάζονται από την κρίση, αλλά και των απλών πολιτών που καλό είναι να γνωρίζουν  τις δράσεις της ώστε να συμβάλουν  στην βελτίωση της παρουσίας της στην. Κοινωνία των Γρεβενών.

Η πρώτη ανάγνωση των αριθμών στο σύνολο του Απολογισμού ήταν ,παρά τη βαθιά  κρίση, σχεδόν στα επίπεδα του 2011, κατά τι μειωμένος στα  έσοδα (-581.78) αυξημένος δε στις ενισχύσεις προς του αποδέκτες (+ 1439,05). Η πρώτη μας αναφορά σε Απολογισμό θετικό οφείλεται στους παραπάνω αριθμούς.

Η δεύτερη όμως ανάγνωση μας τρόμαξε κάπως γιατί διαπιστώσαμε ότι στα έσοδα τόσο οι ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ όσο και οι ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ήταν μειωμένες κατά 1.351,59 και 1.298.5 euro  αντίστοιχα. Οι δύο παραπάνω  λογαριασμοί εξαρτώνται εν πολλοίς από την κινητικότητα και τις δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.  Ο  τρίτος λογαριασμός του ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ  οι ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ  ήταν αυξημένος κατά 2.088.97 που οφείλονταν στις γενναίες ενισχύσεις της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης και της προσφοράς όλων των εσόδων από την πώληση του λευκώματος της μεγάλης φίλης του Συλλόγου Ιουλίας Αγοράστη, πού χωρίς αυτές θα ήταν κατά πολύ μειωμένο και το ποσόν των ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ.

Ωστόσο το ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ 2011 επέτρεψε  στο Διοικητικό Συμβούλιο να αυξήσει το ποσό των ωφελημένων της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’ κατά 806.36 euro  και να ξεκινήσει την νέα χρονιά με αξιόλογο Ταμειακό απόθεμα για να αντιμετωπίσει τις περιπτώσεις που χρήζουν βοήθειας

λόγω της κρίσης και της ανεργίας που ιδιαίτερα τον τόπο μας.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο έχουμε χρέος να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’  έστω και με 1 euro με πρώτα από όλα τα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές των δράσεων του Συλλόγου μας και δεύτερον να προβληματιστούμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας  για καλλίτερα αποτελέσματα. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απαραίτητη η παρουσία της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’  στο χώρο της Αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού για να προσπαθήσει  σε συνεργασία με τις άλλους Φορείς που υπηρετούν τις ίδιες με αυτήν αξίες να κρατήσει τα Γρεβενά σε επίπεδα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα σήμερα,  με τη στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται, στα Γρεβενά γίνεται  εδώ και δέκα έξι  χρόνια.

Τέλος ζητούμε από τους συμπολίτες μας και από τους απανταχού Γρεβενιώτες να μην ξεχνούν τους λιγότερο τυχερούς.  Είναι απόλυτα σίγουρο ότι όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε την κρίση στο περιθώριο. Όταν αυτή θα περάσει θα αισθανθούμε την ικανοποίηση της προσφοράς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘’ ΕΛΠΙΔΑΣ’’

Σχετικά άρθρα

Παπαιωάννου
Τσαμπαρδούκα
Μαράνος
Βραβοσινός
Κινηματογράφος Γρεβενών
Νιζάμης
Νούτσος
Βλαμίδης
Παπαλιούρας
Παπαχατζή
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Μαλαματή
MPANTHS
MP
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS