ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Η ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ αναγνωρίζεται στον τόπο της

Με αφορμή τη βράβευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Νομού Γρεβενών ΄΄ ΕΛΠΙΔΑ΄΄ από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων  του ΟΤΕ, ως Διοιοκητικό ΣΔυμβούλιο, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την τιμή που μας επιφύλαξαν η Πρόεδρος κ. Βασιλική Σπυροπούλου και οι εργαζόμενοι μέλη του Π.Κ. κατά τη διάρκεια του 36ου ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Κ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Ε. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ.

Είναι γεγονός ότι σε μία δύσκολη περίοδο η αναγνώριση του έργου της ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄ και όταν μάλιστα αυτή προέρχεται από εργαζομένους , για εμάς στο Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ιδιαίτερη σημασία. Μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και μας χαροποιεί που οι προσπάθειες μας έχουν αντίκρισμα στον τόπο μας.

Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε το προεδρείο τόσο για τη φιλοξενία στα Γρεβενά του 36ου Προσυνεδρίου, όσο και για την επιλογή του θέματος ΄΄ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ΄΄ το οποίο με γλαφυρότητα εισηγήθηκε η συμπατριώτισσα μας και Πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ν.Ε.Ο.Ι. Άννα Ευθυμίου.

Το Δ.Σ. της ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS