Κινηματογράφος Γρεβενών

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
SECUTIRY
tsiarsiotis
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δήμου Δεσκάτης

Στη ρύθμιση των οφειλών που έχουν δημότες και επιχειρήσεις προς τον Δήμο Δεσκάτης προβαίνει η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο του Νόμου 3801/2009. Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Δεσκάτης κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίασης την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, όσοι έχουν οφειλές προς τον Δήμο από δημοτικά τέλη, φόρους ή εισφορές θα μπορούν εφεξής να εξοφλήσουν τα χρέη τους, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου.

 

 

 

Μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν στον διακανονισμό των ποσών που χρωστούν χωρίς να πληρώνουν πρόστιμα και προσαυξήσεις, καταθέτοντας μία απλή αίτηση στον Δήμο. Οι οφειλές μπορούν να ρυθμιστούν μέχρι 24 δόσεις (η μικρότερη στα 150 ευρώ) ανάλογα με το ύψος του χρέους, ενώ όσοι εξοφλήσουν όλο το ποσό άπαξ θα τύχουν έκπτωσης 10%.

 

Μιλώντας ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα, ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Νίκος Μίγκος κάλεσε όσους χρωστούν στον Δήμο να ξεπληρώσουν τα χρέη τους μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του συγκεκριμένου νόμου.

 

«Η δημοτική αρχή δίνει από την αρχή της θητείας της την σκληρή “μάχη” για βελτίωση των οικονομικών του Δήμου μας προς όφελος όλων των πολιτών. Η εξόφληση όλων των χρεών τόσο των δημοτών προς τον Δήμο, όσο και του Δήμου προς τους προμηθευτές κάτω από συνθήκες πλήρους διαφάνειας αποτελεί για μας πρώτιστο στόχο», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μίγκος.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook

Αναγνώστου Ιωάννης