ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Επιστολή Ευγενίας Ουζουνίδου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γούνας κ. Κοσμίδη Δημήτριο

Προς: Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Κοσμίδη Δημήτριο.
κ. πρόεδρε,
Σε απάντηση της επιστολής σας σχετικά με τη θέση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων / Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ.
Από την πλευρά μου, θα ήθελα να τονίσω ότι η παραγωγή και το εμπόριο ενδυμάτων γούνας αποτελεί παραδοσιακή και σημαντική οικονομική δραστηριότητα σε όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και συμβάλλει σημαντικά, όχι μόνο στην τοπική, αλλά στην εθνική οικονομία γενικότερα.
Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ως έχει και δεν τίθεται θέμα «κατάργησης» του εν λόγω κλάδου, ο οποίος αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής μας και της χώρας και απασχολεί εκατοντάδες κόσμου. Παράλληλα, με δημόσιες παρεμβάσεις του κόμματός μας, έχουμε κατά καιρούς αναδείξει τα χρόνια και σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με τους φορείς και τους εργαζόμενους της γούνας για την επίλυσή τους.
Σε ό,τι αφορά στη θέση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων / Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρεστε στην επιστολή σας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα αριστερό κόμμα, το οποίο στο πέρασμα των χρόνων έχει καταφέρει να αναπτύξει την εσωτερική του δημοκρατία, τον διάλογο και την πολυφωνία σε τέτοιο βαθμό που να αποτελεί πραγματική και αδιαπραγμάτευτη κατάκτηση. Σε αυτό το θεμιτό πλαίσιο και με τη λογική ότι η συνδιαμόρφωση των θέσεών μας βρίσκεται στον διαρκή διάλογο με την κοινωνία, το Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε μέσα από μια δημόσια ανακοίνωση την άποψή του.
Εξ άλλου στη διαδικασία της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Δ. Μακεδονίας του ΣΥ.ΡΙΖΑ.για την κατάρτιση του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Προγράμματος, οι αρμόδιες Νομαρχιακές Επιτροπές Καστοριάς και Κοζάνης ζητούν τη συμμετοχή όλων των φορέων και της Γούνας, προκειμένου να διατυπώσουν επίσημα τις θέσεις τους, ώστε να διαμορφώσουμε από κοινού το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Μακεδονίας.
Με εκτίμηση και διάθεση για συνέχιση του διαλόγου,
Ευγενία Ουζουνίδου,
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

Σχετικά άρθρα

Κινηματογράφος Γρεβενών
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

SPONSORS
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS