ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στις Ε1 και Ε2 τάξεις του 2ου δημοτικού σχολειού Γρεβενων (8/12/2011)

Προβληματισμό προκαλούσε από την πρώτη χρονιά η σύνθεση «της σειράς των μαθητών του 2001», τόσο στους εκάστοτε Διευθυντές όσο και στους δασκάλους του 2ου Δημοτικού σχολείου, για την ανομοιομορφία  του τμήματος αυτού που είχε δημιουργηθεί το2007, 21 αγόρια και 5 κορίτσια, η οποία συνεχίζεται και σήμερα  με 20 αγόρια και 5 κορίτσια, και στόχος όλων ήταν να χωριστεί.

Φέτος αυτό στη Ε΄ τάξη πλέον επιτεύχθηκε. Αλλά μόνο για τρεις μήνες. Μία αναστάτωση με το δάσκαλο της ΣΤ΄ τάξης , παροδική κατά την Διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, «μέχρι τα Χριστούγεννα» δηλώνουν, έγινε αφορμή τα δύο νεοδημιουργημένα τμήματα  το Ε1 και το Ε2 να ξαναενωθούν στις 6/12/11, με τα αποτελέσματα που ο καθένας μπορεί να φανταστεί που προκάλεσε και θα προκαλέσει αυτή ή ένωση,

Και αφού όλα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα μόνο για 14 εργάσιμες μέρες, γιατί αυτός ο ανορθόδοξος χειρισμός;

Να διαλυθούν μαθησιακά τρία τμήματα, συμπεριλαμβανομένης και της ΣΤ΄, ενώ πιστεύουμε ότι θα μπορούσε απλά να βρεθεί ένας άλλος εκπαιδευτικός, πέραν των εκπαυδευτικών της Ε΄τάξης, να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ερχόμαστε εδώ να επισημάνουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι ούτε πιόνια ούτε απλοί αριθμοί για να υπόκεινται σε τέτοιου είδους μεταχείριση.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε και απαιτούμε την άμεση και πριν τα Χριστούγεννα , επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση, δηλαδή στα  τμήματα Ε1΄ και Ε2΄ και το πρόβλημα να περιοριστεί μόνο στην ΣΤ ΄ τάξη που είναι και πραγματικό.

ΓΟΝΕΙΣ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS