Κινηματογράφος Γρεβενών

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
SECUTIRY
tsiarsiotis
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Επίσκεψη του Υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Βάιου Τζήκα σε χωριά του π. Δήμου Θ. Ζιάκα.

Κοινότητες του π. Δήμου Θ. Ζιάκα επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Γρεβενών κ. Βαιος Τζήκας.

Ο κ. Τζήκας  συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής και απάντησε  στα επίμονα ερωτήματα των κατοίκων για την κατάργηση του Ορεινού Δήμου.

«Εγώ είπε ο κ. Τζήκας πίστευα και πιστεύω ότι ο ορεινός Δήμος ήταν και είναι απαραίτητος για την ορεινή περιοχή των Γρεβενών.

Τώρα, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής  φαίνονται τα προβλήματα των ορεινών χωριών, τα οποία δεν μπορούν να λυθούν μέσα από έναν δήμο που έχει 110 χωριά και2 εκ.στρέμματα γης και όχι μόνο αυτό, αλλά έπρεπε να προχωρήσει και τέταρτος Δήμος με τους πρώην Δήμους Ηρακλεωτών και Βεντζίου».

Οι κάτοικοι του Σπηλαίου του Ζιάκα, των Μαυραναίων και του Κοσματίου χειροκρότησαν την άποψη του υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος οι κάτοικοι των ορεινών χωριών έθεσαν και το ζήτημα απουσίας αγροτικών ιατρών αλλά και της εγκατάλειψης των αγροτικών ιατρειών.

Ο κ. Τζήκας είπε πως για όλους μας πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα η Ιατροφαρμακευτική βοήθεια και στήριξη των πολιτών μας.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook

Αναγνώστου Ιωάννης