ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Εορτασμός Εθνικής Αντίστασης στη Δεσκάτη

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος μνήμης αντίστασης κατά της εισόδου των κατοχικών στρατευμάτων της ναζιστικής Γερμανίας στην πόλη της Δεσκάτης με μία σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ομώνυμη πλατεία την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

 

 

 

 

 

Ο εορτασμός ξεκίνησε στις 7.30 π.μ. με λειτουργία στον Ιερό Ναό των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης παρουσία επισήμων. Ακολούθησε στις 10.30 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης και ομιλία από τον αντιστασιακό και εκπρόσωπο της ΠΕΑΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης) και πρώην δήμαρχο Δεσκάτης κ. Θανάση Ακριβό – Τσιάρα, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων.

 

Ποιοι παραβρέθηκαν

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Νίκος Μίγκος, ο νομαρχιακός σύμβουλος και εντεταλμένος ειδικός σύμβουλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών για το νότιο τμήμα του Νομού κ. Γιάννης Αναγνώστου, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπαντώνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης κ. Τηλέμαχος Καψάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Γιάννης Ζαγκανίκας και Βασίλης Τέγος, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ νομού Γρεβενών κ. Δημήτρης Καραστέργιος, ο πρόεδρος του ΕΜΟΔ κ. Χρήστος Μιχίδης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, διευθυντές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και αρκετοί πολίτες της Δεσκάτης.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS