ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PIZZA ROMEO
POTIKA MYRTO
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS

Δυτική Μακεδονία: Επιπλέον χρήματα για τη θέρμανση των σχολείων

Το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ σε όλους τους δήμους της χώρας με στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κυρίως για τις ανάγκες θέρμανσης και μεταφοράς μαθητών θα διαθέσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδικότερα, για τις περιοχές που βρίσκονται στην Α΄ και Β΄ ζώνη, όπου ανήκει και η Δυτική Μακεδονία, δίνεται επιπλέον το ποσό των 5 εκ.ευρώ.

Σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδης «κανένα σχολείο δε θα μείνει χωρίς θέρμανση σε όλη τη χώρα» και μάλιστα όπως τόνισε δίνεται «στοχευμένα σε περιοχές που έχουν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επιπλέον5 εκ.ευρώ» για να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα τα σχολεία τον υπόλοιπο χειμώνα.

«Είναι υποχρέωση του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και όλων των δήμων να προτάξουν τη χρηματοδότηση που αφορά στην εύρυθμη λειτουργία της εκπαίδευσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος υπέγραψε την απόφαση για την καταβολή25,4 εκ.ευρώ σε Περιφέρειες της χώρας  για την αποπληρωμή οφειλών προς τους μεταφορείς των μαθητών.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.tovoion.com/

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
kaltsiou
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
PINDOS
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS