ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Διαμαρτύρονται οι κοινότητες Κηπουρειού και Μικρολίβαδου

Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών αποφάσισε (με την υπ΄αριθμ. 249/2013) εντελώς ξαφνικά να πραγματοποιείται η κεντρική εκδήλωση εορτασμού μνήμης των θυμάτων της Ναζιστικής θηριωδίας στην Τοπική Κοινότητα Κοσματίου κάθε δεύτερη Κυριακή του μηνός Ιουλίου εκάστου έτους.

Όπως είναι γνωστό, και πολλές άλλες κοινότητες του Νομού μας είχαν πολλά θύματα εκείνη την τραγική περίοδο. Δεν γνωρίζουμε με ποια κριτήρια το Δημοτικό Συμβούλιο επέλεξε να γίνεται κάθε χρόνο αυτός ο εορτασμός στην Τοπική Κοινότητα Κοσματίου.

Αυτή η απόφαση μας βρίσκει αντίθετους και γι αυτό διαμαρτυρόμαστε και προτείνουμε να αναιρεθεί στο μέλλον και να κληθούν οι τοπικοί πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των συλλόγων όλων των κοινοτήτων που είχαν θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας, για να αποφασίσουν από κοινού τον τρόπο εορτασμού της μνήμης των θυμάτων.

Προσωπικά πιστεύουμε ότι το καλύτερο θα ήταν να γίνεται επίσημα ο εορτασμός σε μια διαφορετική κοινότητα κάθε χρόνο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού μελετήσει το θέμα πιο εμπεριστατωμένα να ανακηρύξει τις κοινότητες αυτές Μαρτυρικές.

 

Τοπική Κοινότητα Κηπουριού

Τοπική Κοινότητα Μικρολιβάδου

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπουριού

Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρολιβάδου

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS