ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Δημιουργικό εργαστήρι από τους μαθητές της τετάρτης τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου

Η βιβλιοθήκη μας στις 3/12/2014 έχει γίνει ένα δημιουργικό εργαστήρι από τους μαθητές της τετάρτης τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου.
Τα παιδιά μετά από την καθοδήγηση της εθελόντριας δασκάλας, Έλενας Τσιαρσιώτη χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες. Η κάθε ομάδα δούλεψε το θέμα της ιστορίας που τους έτυχε. Συζήτησαν και έγραψαν τους διαλόγους και τους μοίρασαν μεταξύ τους. Στη συνέχεια κατασκεύασαν τα κοστούμια τους από : χαρτόνι ,γκοφρέ χαρτί ,βαμβάκι και άλλα. Η συνεργασία μεταξύ τους αποδείχτηκε άψογη. Το κάθε παιδί της ομάδας συμπλήρωνε το άλλο. Το αποκορύφωμα της ομαδικής δράσης ήταν, όταν οι ομάδες άρχισαν να παρουσιάζουν το έργο τους. Ήταν τόσο ζωντανοί οι ρόλοι τους και τα κουστούμια τους, όσο και το υποκριτικό τους ταλέντο που μας άφησε άναυδους.
Η χαρούμενη διάθεση που δημιουργήθηκε ολοκληρώνοντας τη δραστηριότητα , τους έκανε να μη θέλουν να γυρίσουν στο σχολείο τους, αλλά να συνεχίσουν τη μέρα τους στη βιβλιοθήκη . Έτσι η δασκάλα τους, Έλλη Ζιώγα τους υποσχέθηκε ότι θα δηλώσουν συμμετοχή και σε άλλες εκδηλώσεις .
Ευχαριστούμε την εθελόντρια , Έλενα Τσιαρσιώτη που πέρα από τη διάθεσή της για συνεργασία προσέφερε και τα υλικά που χρειάστηκαν, ώστε να δημιουργηθούν τα κουστούμια.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS