Κινηματογράφος Γρεβενών

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
SECUTIRY
tsiarsiotis
PAPAGEORGIOU
IKTEO
BRABOSINOS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
POTIKA MYRTO
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Δήμος Γρεβενών: Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Γίνεται γνωστό ότι από τη Διεύθυνση καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Γρεβενών, ξεκίνησε η διαδικασία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία (Π.Δ. 116/2004).
Μέχρι σήμερα έχουν επικολληθεί ειδικά αυτοκόλλητα σήματα σε πάνω από τριάντα οχήματα που έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους σε δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς χώρους.
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να παραμείνουν τα οχήματα αυτά στην κατοχή τους, να τα μεταφέρουν σε ιδιωτικό χώρο είτε δικό τους, είτε σε χώρου τρίτου -κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσής του-, ενημερώνοντας σχετικά στην περίπτωση αυτή και την αρμόδια Δ.Ο.Υ..
Σε περίπτωση που τα εν λόγω οχήματα δεν αποσυρθούν από τους κατόχους τους, αυτά εντός 45 ημερών από την ημερομηνία επικόλλησης του ειδικού αυτοκόλλητου, θα περιέλθουν στην κατοχή του Δήμου Γρεβενών και θα παραδοθούν σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής.
Για οποιαδήποτε πληροφορία για την διαδικασία περισυλλογής ή ενημέρωση για τυχόν εγκαταλελειμμένα οχήματα που δεν έχουν επισημανθεί μέχρι σήμερα, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πλ. Ελευθερίας (κτίριο παλιού Δασαρχείου), τηλ. 2462087085.
Ο Αντιδήμαρχος
Περιβάλλοντος και Πρασίνου
Χρήστος Τριγώνης

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή
SPONSORS
Ανταλλαγή διαμερίσματος
epipedo
Ζητείται
MPANTHS
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
 
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Grevenamedia @facebook

Αναγνώστου Ιωάννης