ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας: «Καταρρέει η αυτοδιοίκηση»

Την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αυτοδιοίκηση περιέγραψε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, με την περικοπή του 30% των κεντρικών αυτοτελών πόρων τον τελευταίο μήνα, κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης.

 

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης οι Δήμοι οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομική κατάρρευση με αποτέλεσμα την στάση πληρωμών των εργαζομένων και την σε αναστολή των υπηρεσιών των δήμων.

Ο κ. Μαλούτας όσον αφορά στις κινητοποιήσεις τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα στην κεντρική εξουσία από την Αυτοδιοίκηση με ενιαίες διεκδικήσεις, η δική του πρόταση είναι να δοθούν οι παραιτήσεις όλων των αιρετών στον Υπουργό, καθώς όπως υπογράμμισε δεν συμφωνεί με το κλείσιμο των Δήμων, ενώ η τελική μορφή των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί στο Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στις 30 Αυγούστου, που θα έχει μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της οικονομικής κατάρρευσης της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Εν τω μεταξύ η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 24 Αυγούστου, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS