ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Γεώργιος Δασταμάνης: ΄΄ Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης και υποβάθμισης της περιοχής ΄΄

Με αγανάκτηση και οργή πληροφορηθήκαμε την εξαίρεση της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης από το σύνολο των Δ.Ο.Υ. που παραμένουν σε λειτουργία παρά την πρότερη δέσμευση του Υπουργείου που αναγνώριζε την αναγκαιότητα της λειτουργίας της λόγω των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου Δεσκάτης.

Οι ενέργειες του Υπουργείου ακρωτηριάζουν κάθε προσπάθεια περιφερειακής ανάπτυξης και αποκέντρωσης επιβαρύνοντας τους πολίτες του Δήμου Δεσκάτης με μια απόσταση 60 χιλιομέτρων, προς εξυπηρέτησή τους από την πλησιέστερη Δ.Ο.Υ. Γρεβενών, που χαρακτηρίζεται από κακό και ιδιαίτερα επικίνδυνο οδικό δίκτυο κυρίως τους χειμερινούς μήνες που καλύπτεται από πάγο και χιόνι.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης και υποβάθμισης της περιοχής έχοντας στο πλευρό μας τους πολίτες του Δήμου της Δεσκάτης που έχουν προβεί σε κατάληψη του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ καταδεικνύοντας την αναγκαιότητα της συνέχισης της λειτουργίας της.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS