ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Βουλευτής Ν. Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας

Τις εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β) Καρπερού επισκέφτηκε το Σάββατο 27/3 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας και είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους αντιμετώπισης του υψηλού κόστους λειτουργίας των αντλιοστασίων και για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει ο Βουλευτής ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα.

 

 

Την ίδια μέρα ο κ. Χαντάβας πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους εκπροσώπους των Συλλόγων και των Παραγωγικών Τάξεων Δεσκάτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Δεσκάτης.

Την Κυριακή 28/3 ο κ. Βουλευτής επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο στο Καστρί του Δήμου Θ. Ζιάκα καθώς και το χώρο που κατασκευάζεται το υδροηλεκτρικό έργο Αλατόπετρας. Ο κ. Χαντάβας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θ. Ζιάκα κ. Χρήστο Πέτρου και με κατοίκους του Δ. Δ. Αλατόπετρας και συζήτησαν τα περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή από την κατασκευή του Έργου. Η επίσκεψη και οι συναντήσεις του κ. Βουλευτή πραγματοποιήθηκαν ενόψει της επικείμενης συνάντησης του κ. Χαντάβα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε.

 

 

 

 

 

 

 

Την  Πέμπτη 25/3 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας και ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος επισκέφτηκαν την έδρα του Δήμου Χασίων το Καρπερό, όπου είχαν συνάντηση στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την εξεύρεση λύσης κατασκευής της γέφυρας στη Σιούτσα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, η πορεία των έργων και η προοπτική ένταξης νέων έργων στο ΕΣΠΑ. Στη συνέχεια οι δύο κύριοι επισκέφτηκαν το Δημοτικό Διαμέρισμα Κατάκαλης και δέχθηκαν αιτήματα από τους κατοίκους του χωριού.

Την Παρασκευή 26/3 ο κ. Χαντάβας δέχθηκε πολίτες στο πολιτικό του γραφείο στα Γρεβενά και το μεσημέρι επισκέφτηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών όπου συναντήθηκε με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο που του ανέπτυξε τα προβλήματα του κλάδου. Ο κ. Βουλευτής δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δίκαιο αίτημα του κλάδου.

Το πρωί του Σαββάτου 27/3 ο κ. Χαντάβας θα επισκεφθεί το αρδευτικό Δήμητρας- Καρπερού και θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πόλη της Δεσκάτης και θα δεχθεί αιτήματα και υπομνήματα των φορέων της πόλης, στις 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS