Κινηματογράφος
Καφενείο
Σταύρος Καραγκούνης
Οδοντιατρείο Δ. Μπαρτζιώκα-Ναζίρη, Ε. Ναζίρη
Αθλητικό Καφενείο On-air
Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Interactive Learning

Κατηγορίες

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Βετεράνοι Αγίου Γεωργίου Γρεβενών – Βετεράνοι Φλώρινας: 3-2

αρχείο λήψης

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 συναντήθηκαν οι ομάδες των Βετεράνων Αγίου Γεωργίου και Φλώρινας στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός όπως και η διακύμανση του σκορ. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έβρεχε ακατάπαυστα ,αλλά ο πολύ καλός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα και την ολοκλήρωσή του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Κεραυνός προηγήθηκε με το Σούλα με κοντινό πλασέ. Δέχθηκε την ισοφάριση με σουτ έξω από την περιοχή και έμεινε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου πίσω στο σκορ από επίσης κοντινό πλασέ μετά από λάθος της άμυνάς του.

Στο α΄ ημίχρονο η Φλώρινα έχασε περισσότερες ευκαιρίες και ήταν καλύτερη. Στο β΄ ημίχρονο ο Κεραυνός ήταν καλύτερος από την ομάδα της Φλώρινας, έκανε κάποιες αλλαγές ,πίεσε περισσότερο και ισοφάρισε με τον Κούτσιανο. Πήρε τελικά τη νίκη με κοντινή κεφαλιά του Βαγγέλη Σιούλα ,που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.

Άριστη η διαιτησία των Μπαμπάμτση,Τέγου και Λιάκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Βλάχος, Τούνας, Καραγιάννης, Γάγαλης Η., Γάγαλης Ζ.,Φίλιος, Παπαθανασίου,Σαράντης,Σούλας,Μιχαηλίδης,Κούτσιανος (Δρόσος Ε., Φιλιόπουλος Δ.,Φιλιόπουλος Γ.,)

ΦΛΩΡΙΝΑ:Σεχίδης,Λαβασίδης,Πολατίδης,Παλικρούσης,Σαπρανίδης,Τάσκας,Πολο

ζάνης,Παπαθανασίου,Μίκκος,Θωμαϊδης,Στεργίου (Δούμτσης,Γρατσουνίδης,Χρυσοχοϊδης)

 

Γάγαλης Ηλίας

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΠΙΝΔΟΣ
 
Οδοντίατρος Λίτσας

Καιρός

Οικογένειες των Γρεβενών

Grevenamedia @facebook