Θέμα
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
POTIKA MYRTO

Grevenamedia @facebook

DONAS
PAPAGEORGIOU
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
IKTEO
BRABOSINOS
tsiarsiotis

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Βασιλίτσα:Ωρα για κοινή δράση! (7/12/2011)

Eρώτηση πρός τον Περιφερειάρχη Γ. Δακή για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και τις απαραίτητες επενδύσεις που χρειάζονται για την ανάπτυξή του και τις ενέργειες της περιφέριας για την σύντομη υλοποίησή των, απηυθηνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 7/12/2011, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Ψευτογκάς. Η ερώτηση έχει ως εξής:
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
κ. ΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
Κύριε Περιφερειάρχη
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, η προγραμματισμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή της Ειδικής Γραμματέως Ε.Σ.Π.Α. του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, του Βουλευτή του Νομού Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα, , του Αντιδημάρχου Γρεβενών κ. Γιάννη Νασίκα, του εκπροσώπου του ΕΟΤ κ. Σπήλιου Σπηλιόπουλου, ο οποίος παρίστατο και εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του πρόεδρου του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας κ. Χρήστου Παπαξάνθη και υπηρεσιακών παραγόντων, με σκοπό τον καθορισμό των διαδικασιών για την ένταξη τριών έργων που. αφορούν στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.
Επειδή: οι επενδύσεις στη Βασιλίτσα, μαζί με άλλα έργα υποδομών (οδοί πρόσβασης, διαχείριση τροχοφόρων, νέοι αναβατήρες προσπέλασης από Φιλιππαίους κ.ά) θεωρούνται σημαντικές για την ανάπτυξη του Νομού και κατ΄ επέκταση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Επειδή οι φάκελοι των έργων συμφωνήθηκε να υποβληθούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μετά από ειδική πρόσκληση που θα εκδοθεί για τη χρηματοδότηση του Χιονοδρομικού Κέντρου, Ερωτάσθε κ. Περιφερειάρχη για τα εξής:
1.Εάν είχατε ενημερωθεί για την παρούσα σύσκεψη 2.Εάν σας ζητήθηκε να συμμετάσχετε είτε εσείς είτε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών 3.Εάν ναι γιατί δεν συμμετείχατε 4.Εάν δεν προσκληθήκατε, τι προτίθεσθε να πράξετε και πως θα περιφρουρήσετε, την θεσμική μας υπόσταση και την συνεργασία όλων των φορέων για την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων στην ανάπτυξη του τόπου, στα πλαίσια μιας νέας αντίληψης αποκεντρωμένης λειτουργίας και δράσης

Σχετικά άρθρα

Θέμα
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης
SPONSORS
SPONSORS