ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Αυξήθηκαν στις 110 οι οργανικές κλίνες του Νοσοκομείου Γρεβενών μετά από παρέμβαση του βουλευτή κ. Θανάση Χαντάβα (18/11/2011)

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Νίκο Πολύζο είχε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011, ο βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ.Θανάσης Χαντάβας.

Ο κ. Χαντάβας ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Νοσοκομείου Γρεβενών και να διαμορφωθούν οι οργανικές του κλίνες στις εκατόν δέκα (110), σύμφωνα με την πρόταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Κυριάκου Σημαδόπουλου.

Το αίτημα του βουλευτή έγινε αποδεκτό.

Ο κ. Υφυπουργός ανέφερε στον βουλευτή τα εξής: «Παρ’ ότι δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα ούτε στο προσωπικό ούτε στη λειτουργία του Νοσοκομείου ο εγκεκριμένος αριθμός των εκατό (100) οργανικών κλινών, κάνουμε αποδεκτή τη νέα πρόταση του Διοικητή, όπως δεσμευθήκαμε στη Βουλή των Ελλήνων κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής σας.

Ο αριθμός των 110 οργανικών κλινών είναι ένας απόλυτα λογικός αριθμός καθώς καλύπτονται και οι ανάγκες λειτουργίας του αξονικού τομογράφου καθώς και της νέας ψυχιατρικής κλινικής που θα λειτουργήσει στο Νοσοκομείου Γρεβενών.»

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS