ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
IKTEO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Ανησυχία στους Στρατιωτικούς για τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι βρίσκονται σε διαδικασία διάλυσης αρκετές στρατιωτικές μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας

Ανησυχία για τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι βρίσκονται σε διαδικασία διάλυσης ή μεταστάθμευσης αρκετές στρατιωτικές μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα επισημαίνεται ότι οι εν λόγω πληροφορίες έχουν επιφέρει αναστάτωση στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην περιοχή καθώς και στις οικογένειές τους που βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο μετακίνησής τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να γνωρίζουν περισσότερα, ανατρέποντας κάθε είδους προγραμματισμό που αφορά ιδίως το σχολικό περιβάλλον των παιδιών τους.

Η Ένωση Στρατιωτικών τονίζει πως δεδομένου του γεγονότος ότι η Δυτική Μακεδονία συνορεύει με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ, οι ελάχιστες μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή εδραιώνουν το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες.

Ζητά, άλλωστε, από τους τοπικούς βουλευτές να αναζητήσουν μέσω της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου το αληθές ή όχι των σχετικών δημοσιευμάτων.

 

 

defencenet.gr

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS