ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Αναφορές κατέθεσε ο βουλευτής του Ν.Γρεβενών κ. Αθανάσιος Χαντάβας (29/11/2011)

Δύο αναφορές κατέθεσε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, προς το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, αντίστοιχα.

Στην αναφορά του προς το Υπουργείο Υποδομών ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, επισημαίνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας του Νομού, μετά από ενέργειες της εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ».

Σύμφωνα με την επιστολή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, οι κάτοικοι της περιοχής, πλήττονται από το κλείσιμο της εισόδου – εξόδου της Εγνατίας στην περιοχή Πριονίων. Παράλληλα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της καταστροφής από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ» των αγροτικών δρόμων, ενώ οι εναλλακτικοί παράπλευροι δρόμοι δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Ως αποτέλεσμα, επί τρία χρόνια μένουν ακαλλιέργητα περίπου 200 στρέμματα, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι ζητούν αποζημίωση καθώς επίσης ζητούν και την ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων αγροτικών δρόμων.

Στην δεύτερη αναφορά του προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που κατέθεσε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών, υπογραμμίζεται η έλλειψη αποτελεσματικών μέτρων εκ μέρους της Πολιτείας για την προστασία των απροστάτευτων παιδιών (παιδιά ορφανά, γονέων με αναπηρία κτλ) καθώς και η υποβάθμιση του ρόλου των κοινωνικών λειτουργών.

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS