ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Αναστάτωση στον άξονα Φλώρινα-Αμύνταιο-Πτολεμαΐδα-Κοζάνη από τους αέριους ρύπους (5/12/2011)

Οι άνευ προηγουμένου υπερβάσεις των συγκεντρώσεων αέριων ρύπων στην περιοχή στον άξονα Φλώρινα-Αμύνταιο-Πτολεμαΐδα-Κοζάνη σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του Κέντρου Περιβάλλοντος, έχουν αναστατώσει κυριολεκτικά τις τοπικές μας κοινωνίες. Καθημερινά καταγράφουμε περιστατικά συμπολιτών μας και κυρίως ηλικιωμένων και παιδιών με αναπνευστικά προβλήματα και άλλα παρεμφερή νοσήματα.

Για την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας το ζήτημα της δημόσιας υγείας των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτο και για το λόγο αυτό είμαστε αποφασισμένοι να το υπερασπιστούμε αταλάντευτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εδώ θα πρέπει να ληφθούν άμεσα εκείνα τα μέτρα και να αναληφθούν οι απαραίτητες ενέργειες τόσο αυτών που προκαλούν τη ρύπανση όσο και αυτών που έχουν την ευθύνη της πρόληψης και εφαρμογής της περιβαλλοντικής νομοθεσίας έτσι ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα επεισόδια ρύπανσης στο μέλλον.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και οι Δήμοι της περιοχής αντέδρασαν άμεσα και συνεχίζουν να είναι σε επιφυλακή, θα προβούν δε παραπέρα σε όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να αποτρέψουν αποφασιστικά στο μέλλον  αυτού του είδους, τα επικίνδυνα για την δημόσια υγεία,  φαινόμενα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS