ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
PAPAGEORGIOU
POTIKA MYRTO
BRABOSINOS
Οικογένειες των Γρεβενών
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
Καφενείο
GRAMMENOS
Αναγνώστου Ιωάννης
delivery LOCO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Antenna Stores – Ζιούτης
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΤΗΝ 10-9-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   Συνάδελφοι,

  Ένα σχεδόν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την παρούσα Κυβέρνηση, οι όποιες  ελπίδες είχαν δοθεί για την ανάταση και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της, δυστυχώς εξαφανίζονται καθημερινά με τον χειρότερο τρόπο.

 

 

 

   Η αδιαπραγμάτευτη κηδεμονία της «Τρόικας» και η θρησκευτική προσήλωση των κυβερνώντων στις επιταγές ενός συνεχώς αντιλαϊκά μεταβαλλόμενου «Μνημονίου», δεν θυμίζουν τίποτε άλλο παρά την Ελλάδα του 19ου αιώνα, η οποία ήταν έρμαιο στις διαθέσεις των μεγάλων δυνάμεων.

   Η δαμόκλειος σπάθη της δήθεν «πτώχευσης» κρέμεται καθημερινά πάνω από τα κεφάλια μας, συρρικνώνοντας το πενιχρό εισόδημα μας και καταστρατηγώντας θεμελιωμένα δικαιώματα μας.

   Ούτε το αίμα τον θανόντων εν ώρα υπηρεσίας συναδέλφων μας δεν είναι ικανό να σταματήσει τη λαίλαπα των αλλαγών που γίνονται, αλλά και που προγραμματίζονται για το «καλό μας»…

   Οι Έλληνες Αστυνομικοί, δεν αξίζουμε αυτής της μεταχείρισης, ούτε πρόκειται να γίνουμε ο κυματοθραύστης της οργής των συμπολιτών μας, οι οποίοι επίσης πλήττονται δραματικά από τα ψυχρά μαθηματικά των σύγχρονων πολιτικών.

   Μπροστά σε όλα αυτά καλείσθε να συμμετάσχετε μαζικά και δυναμικά στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10-9-2010 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Λευκού Πύργου) ενόψει λειτουργίας της 75ης Δ.Ε.Θ.

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ !!!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΤΡΙΓΩΝΗΣ Χρήστος

Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ Ιωάννης

 

Σχετικά άρθρα

Follow Us

Κανιστράς – Τζιόλας
Κινηματογράφος Γρεβενών
EPIPEDO TZHMOROTA
Πωλείται
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Grevenamedia @facebook

SPONSORS